Exhibitions in the Roodbol premises

Afscheid Trude bijzonder en druk

pauzerenvorigevolgende

6 september 2013 (foto's Kees Vossestein)

 

De avond waarop de Firma Van Drie afscheid nam van Trude Linde als algemeen coördinator trok meer belangstelling dan pand Roodbol aankon. Er waren ongeveer 160 personen. Gelukkig was het een zwoele nazomeravond, ook buiten het pand bleek het goed toeven.

 

Het programma bestond uit een filmcompilatie van HKT-Produkties van beelden waarop Trude te zien is. Wethouder Daphne Bergman decoreerde alle aanwezigen behalve Trude omdat de laatste geen lintje wenst. Voorzitter Wijnand Scholtens overhandigde Trude het eerste exemplaar van het magazine 'Trude en de Firma Van Drie', een eenmalig tijdschrift dat later op de avond voor de andere aanwezigen beschikbaar was. Kees Hendriks reikte het door hem in opdracht van de Firma gemaakte sieraad uit (een zilveren lindeblad).

 

Er waren voordrachten van Frida Winklaar Domacassé, Gerard de Kleijn, en van Arjenne Vossepoel en Dea Epema. En er klonk heel veel muziek: duo Ineke Prins en Jan van Lokhorst, duo Jonne en Jan Mosterd, de creatieve vijfmansformatie Paris-Nice, de zanger met accordeon Jan Graafland, een groot workshoporkest van Ferdi Schukking en uiteindelijk de 'disco' van de Firma van Beats.

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed