Projects

In addition to the exhibitions and performances at the Roodbol premises, the Firma Van Drie organizes various other projects. These may be temporary exhibitions or performances at other locations, educational projects at schools and in community centres, or other initiatives.

 

The following projects are currently running: (in Dutch)

Modeltekenen

modeltekenen200x200.jpgTwee keer per maand organiseert de Firma op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen. Er wordt gewerkt naar naaktmodel. Het is geen cursus. Met een groepje van ongeveer acht personen wordt in het pand Achter de Kerk intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten.

 

Deze avonden, elke woensdag in de even weken in de maanden oktober t/m mei, beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.30 uur. De kosten voor firmanten en vrienden van de Firma Van Drie zijn 9 euro. Voor niet-firmanten of -vrienden 10 euro. Koffie en thee zijn gratis. Je zorgt zelf voor tekenmaterialen en eventueel een ezel.

 

Er bestaan kortingkaarten bij vooruitbetalen voor zes of twaalf avonden. Voor zes avonden betaalt een firmant of vriend 50 euro, voor twaalf avonden 90 euro. Voor niet-firmanten en niet-vrienden zijn de bedragen respectievelijk 55 en 105 euro. Je kunt vriend van de Firma worden via de pagina Vriend worden.

 

Geïnteresseerd? Neem contact op met Tineke Prins.

 

© Firma van Drie 2011-2021 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed