Werken van deelnemers van de bijeenkomsten  modeltekenen

Current exhibition

21 t/m 25 augustus

Werken van deelnemers van de bijeenkomsten modeltekenen

Twee keer per maand organiseert de Firma op de woensdagavond een bijeenkomst modeltekenen. De deelnemers van deze bijeenkomsten tonen van 21 t/m 25 augustus hun werk van het afgelopen seizoen. Met een groepje van gemiddeld 8 tot 12 personen wordt in het pand aan Achter de Kerk 13 intensief geoefend om de vaardigheid van het modeltekenen te vergroten. Er wordt gewerkt naar naaktmodel met afwisselende poseersessies van 2, 5 tot 15 minuten.

 

De opening is op vrijdag 23 augustus om 20.30 uur onder begeleiding van Braziliaanse gitaarmuziek en zang door Fernando Olivierra. Hij is naast muzikant ook danser, choreograaf en model.  Iedereen die wil wil tekenen tijdens het muzikale spel is van van harte uitgenodigd om mee te doen. Neem zelf wat materiaal mee. Wij hebben ook e.v.t houtskool, teken papier en blad ondersteuning. Toegang en deelname is gratis.

 

De twee-wekelijkse modelekenavonden worden gehouden in de maanden oktober t/m mei, beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 22.30 uur. De kosten voor firmanten en vrienden van de Firma Van Drie zijn 9 euro. Voor niet-firmanten of -vrienden 10 euro. Koffie en thee zijn gratis. Je zorgt zelf voor tekenmaterialen en eventueel een ezel. De exacte data staan binnenkort op de site:http://www.firmavandrie.nl/

 

Opgeven bij Tineke Prins tinekeprins@gmail.com

© Firma van Drie 2011-2019 | webdesign: AzimDezign + double-R webdevelopment
facebook rss feed